Популярні українські артисти, репер Олексій Потапенко і співачка Настя Каменських продовжують радіти спільному подружньому життю. Нещодавно парочка їздила на райський курорт, звідки публікувалися гори свіжих фото. Однак цього разу шанувальники згадали цікавий скетч, який зняв Потап.

Так, на опублікованих кадрах ми можемо помітити "злодюжку" Настю і "жертву" Потапа, який позбувся чіпсів, тому що прогавив момент. А Настя така штучка, що палець до рота не клади.

Про це стало відомо завдяки новій публікації фанатської сторінки Олексія Потапенка і Насті Каменських в мережі Instagram.

"Обожнюю це відео. @kamenskux @realpotap. Як провели довгоочікувану суботу? Що корисного встигли зробити за день?", - запитують фанати у своїх підписників, яких, до слова, більше 17 тисяч.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Скетч Потапа і Насті, скріншот: Instagram
Скетч Потапа і Насті, скріншот: Instagram

Скетч Потапа і Насті, скріншот: Instagram
Скетч Потапа і Насті, скріншот: Instagram

Варто також зазначити, що віддані шанувальники репера і співачки почали активно ставити лайки і коментувати публікацію. Ось, що пишуть фанати: "Готувалися до Дня народження донечки. Завтра їй 6 років)", "Ви Класні!", "Любов".

Коментарі до публікації, скріншот: Instagram
Коментарі до публікації, скріншот: Instagram

Раніше повідомляли, у Потапа з'явилася нова дівчинка, Настя Каменських відпочиває: "Мені неважливо".

Як повідомляв Знай.uа, Настя Каменських перетворилася на волохатика: "На вихідних можна розслабитися".

Знай.uа писав, колишня Потапа Ірина Горова зізналася в почуттях до Наді Дорофєєвої.