Відома українська співачка, тренер вокального проекту "Голос країни", а також телеведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль часто радує свою багатомільйонну армію шанувальників кадрами з особистого та професійного життя.

На цей кумедні закадрові ролики опублікували на фан-акаунті Тіни.

"Тін, а можна так частіше😂 😂", - сказано в повідомленні.

На відео Тіна Кароль співає англійською пісню про кохання, де в тому числі звучать рядки "I love you". Причому співає Тіна, поки робить собі макіяж, але з одягу на ній тільки халат, який вона постійно поправляє, щоб не оголити зайві частини тіла.

Шанувальники в коментарях теж прийшли в захват від домашнього виконання Тіни Кароль і відзначили, що у неї дуже гарний голос.

Популярні новини зараз
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадаємо, Тіна Кароль поділилася кадрами того, як знімався її новий кліп на композицію "Скандал".

"Подивимося разом другий backstage з кліпу? Який момент сподобався найбільше?",- запитують автори повідомлення у передплатників сторінки.

У ролику показали деякі моменти виробничого процесу зі знімального майданчика кліпу, який вже встиг отримати чимало позитивних відгуків від цінителів творчості співачки.

Раніше ми повідомляли, Тіна Кароль не втрималася і закинула ніжку на свого друга, вирішила зігріти обох.

Як повідомляв "Знай.uа", Тіні Кароль пригадали" Майданне " минуле - ось так змінюється життя.

Також "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль показала, чим займалася за лаштунками скандального кліпу.