Напередодні центрального матчу 18-го туру чемпіона України, в якому ФК "Динамо" грає з "Зорею", стався конфлікт між тренером київського клубу і данським легіонером команди Міккелем Дуелундом.

Про це розповідає видання "19-27", посилаючись на слова голови Асоціації футболістом України Олега Печерного.

Повідомляється, що данський легіонер, який уклав контракт з" Динамо " Міккел Дуелунд звернувся в Асоціацію футболістом за кількома пунктами свого договору. З цих питань Печерний зв'язався з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом близько тижня тому.

"Серед інших - ставлення тренера команди Мірчі Луческу до Міккеля – йому просто не дають грати у футбол, не дають шансу. За всіма показниками, тестами, Дуелунд-один з кращих в команді. Збори показали, що виглядає дуже пристойно", - розповідає Олег Печерний.

Міккел Дуелунд / фото : dynamo.kiev.ua
Міккел Дуелунд / фото : dynamo.kiev.ua

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Ігор Суркіс пообіцяв розібратися в конфлікті і дати Міккелю шанс проявити себе. Після цього легіонер непогано зіграв, проте Мірчі Луческу все одно ігнорує футболіста.

"Після цього Дуелунд вийшов на 20 хвилин з минаєм, зіграв добре, потім потрапив у запас на Вільярреал і при непоказній грі команди все одно залишився на лавочці, хоча міг підсилити гру, додати гостроти і креативу, нестандартних рішень. Дуелунд - точно не гірше футболістів основи".

Ця гра дозволила Дуелунду готується з усією командою до матчу з "Зорею", проте за п'ять хвилин до виїзду на матч йому повідомили, що він не поїде. Печерний зазначив, що така поведінка Луческу є вкрай нетактовною по відношенню до футболіста, більш того, тренер завдає моральної шкоди молодому легіонеру.

Мірча Луческу / фото : xsport.ua
Мірча Луческу / фото : xsport.ua

Голова Асоціації футболістом зажадав у тренера "Динамо" вибачиться перед данським гравцем і перестати над ним знущатися. Олег Печерний попросив Луческу пояснити свою позицію по відношенню до футболіста.

"Він готовий грати, проявляти себе в команді, посилювати її, а саме з боку Мірчі Луческу є якась особиста неприязнь, відчувається упереджене ставлення. Такого бути не повинно, тим більше в клубі рівня київського Динамо", - заявив Олег Печерний.

Нагадаємо, що президент українського футбольного клубу обматюкав арбітра в прямому ефірі: "Скажи, що п * * арас суддя...".

Як повідомляв портал Знай.uа, екс-динамівець Артем Мілевський пішов проти рідної команди:"Минай зможе дати бій".

Також Знай.uа писав, що воротар і один з лідерів "Ліверпуля" Аліссон Беккер втратив батька.