Популярна українська телеведуча і учасниця шоу "Ліпсінк батл" Марія Єфросиніна розповіла, чим її вразив Макс Барських.

Детальніше про це вона розповіла в інтерв'ю для "Світського життя".

Відомо, що українська телеведуча і активіста Маша Єфросиніна взяла участь у другому епізоді шоу "Ліпсінк батл", де пародіювала Макса Барських з піснею "неземна". Дівчина грунтовно підготувалася до свого виступу і змогла вжитися в образ виконавця, з яким практично ніколи не спілкувалася.

Але найбільше глядачам запам'ятався не сам номер Єфросиніної, а епічна поява Макса Барських на сцені під час її виступу. Телеведуча зізналася Каті Осадчій, що не очікувала появи виконавця, адже це було для неї таємницею.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Він виходив в кінці номера, і я його не побачила. Я ж така вся зосереджена і запах, розумієш, парфуму такий, що у мене сльози з очей ... Виїдає. Ну а хто так пахне? Я повертаюся, а там це Макс в тих же рухах, в тій же хореографії", - розповідає Єфросиніна.

Марія розповіла, що не є з Максом близьким друзями: вони лише раз бачилися у неї на інтерв'ю і за часів "Фабрики зірок". Телеведуча здивувалася, що співак приїхав, щоб побути з нею на сцені всього 5 хвилин. Більше того, розповіла Єфросиніна, зйомка затримувала на 4 години і весь цей час панських сидів у гримерці, щоб не попастися їй на очі.

Нагадаємо, що Олена Кравець з "Кварталу 95" кардинально змінила зовнішність заради сцени: більше не Українка.

Як повідомляв портал Знай.uа, Маша Єфросиніна запросила на інтерв'ю Софію Стужук.

Також Знай.uа писав, що Єфросиніна схопилася за голову, надивившись на груди Полякової: "погоджуся з чоловіками".