Відомий український танцюрист і переможець "Танців з зірками" з Ксенією Мішиною Євген Кот показав підготовку до перетворення в Настю Каменських.

Відповідний пост з'явився на його сторінці в Instagram.

Євген Кот відомий українцям завдяки відмінним навичкам в танцях і активній участі в різних шоу. Нещодавно стало відомо, що танцюрист стане одним з учасників шоу Зоряних пародій "Ліпсінк батл", на якому знаменитості пародіюють відомі номери українських і світових виконавців.

Як виявилося, Євген Кот пародіюватиме українську співачку Настю Каменських, проте поки невідомо, яку саме пісню. Танцюрист постане в ніжному білому вбранні з дуже пишними рукавами в стилі NK, про що стало відомо з промо-ролика "Ліпсінк батла".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

На опублікованих знімках Євген Кот показав етапи підготовки до зоряного шоу: він розмістився в яскравій гримерці з численними фотографіями Насті Каменських і намагався поголитися. Перебуваючи в махровому халаті і домашніх шортах, танцюрист продемонстрував публіці підкачане тіло.

"Новий день, новий тиждень! Багато планів настрочили? Які? Діліться! У мене багато зустрічей, занять, інтерв'ю, фотосесії і т.д.! Всім шикарного тижня!",- написав Кіт під фотографіями.

Нагадаємо, що Женя кіт роздягнувся і сховав свій "прилад" за вазою з квітамі.

Як повідомляв портал Знай.uа, колишній партнер " Холостячки "Мішиной попрацював ручками заради голої коханої:" ми всі з вами...".

Також Знай.uа писав, що Євген Кот показав зворушливе фото з дружиною.