Вєрка Сердючка продовжує тішити українців своєю активністю у різноманітних шоу.

Цього разу головна співачка України 90-х і 00-х опублікувала коротке відео, зняте в Іспанії. На ньому мама Віри, Віра і Віра Брєжнєва котять свої яскраві валізи і йдуть легкою і радісною ходою перед камерою. При цьому лунає музика: одна з останніх робіт Сердючки, яка називається Sexy.

Після довгої павзи у творчості Вєрка Сердючка повертається до записування музики. Цього разу музика готується на Півночі, у Скандинавії і фінальний продукт витриманий в іншій стилістиці. Якщо раніше пісні Віри - це іронічні прості слова покладені на народні танцювальні мотиви з максимальним наголос на попсовій складовій музики, то цього разу співачка презентує більш мінімалістичні і лаконічні роботи. Слова, втім, залишилися такими ж простими і дотепними, тоді як музика отримала більш свіже танцювальне звучання.

Відео з Барселони - частина матеріалу, знятого для останнього випуску “Орла і Решки”. Цього сезону зірки подорожують країнами на один випуск. Епізод про Барселону представлятимуть Вєрка Сердючка і мама, а також Віра Брєжнєва.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще


Нагадаємо, Улюбленець Данилка Melovin опинився в центрі уваги на шоу "Маска": "Сором-ганьба"

Як повідомляв "Знай.ua", Андрій Данилко впав обличчям у бруд через Мішель Андраде на "Масці": "Якась вермішель"

Знай.ua писав, Андрій Данилко на шоу "Маска" відірвався не по-дитячому: приставання до Циклопа і поцілунок з Поляковою.