Музичний продюсер Світлани Лободи Нателла Крапівіна показала архівний із зіркою.

Відповідний пост з'явився на її сторінці в Instagram.

Відомо, що Нателла Крапівіна і Світлана Лобода познайомилися ще в далекому 2010 році і з тих пір стали тісно співпрацювати разом. Крім того, що Нателла займається активним просуванням своєї підопічної, це не завадило стати їм мало не кращими подругами. Дівчина постійно ділиться плодами творчості Лободи і з'являється з нею на спільних знімках.

На цей раз Крапівіна показала давній знімок з Лободою, на якому вони ще зовсім молоді і маловідомі. Дівчата сиділи в якомусь закладі в розкішних сукнях, а Нателла навіть тримала кальян в руках, хоча зізналася, що терпіти його не може.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Одна з перших наших спільних фоток. Ми ледь познайомилися і ще й гадки не мали що нас чекає попереду. Я люблю фотографії за ту раптову радість спогадів, яку вони здатні подарувати. Приємно знати, що ці дівчатка на фото реалізували багато з того, про що мріяли. А головне, їм ніколи не було нудно😉 п. с. що в моїй руці робить кальян, я не розумію. я їх терпіти не можу", - написала продюсер.

Пост Нателли Крапівіної в Instagram / скріншот
Пост Нателли Крапівіної в Instagram / скріншот

У коментарях шанувальники Нателли Крапівіної приємно здивувалися архівному знімку зі Світланою Лободою і відзначили, що їм приємно побачити продюсера в сукні. Багато написали, що дівчата практично не змінилися з тих пір і навіть помолодшали.

Нагадаємо, що Лобода на вечірньому Урганті звернулася до коханої людини: "прийшов час".

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода вся в чорному, принесли квіти:"Драма".

Також Знай.uа писав, що Лобода 8 березня натякнула, що закохана: "сама жіночна в світі".