47-річний чоловік у Львові вважався релігійним наставником для дітей, мав чи не бездоганну репутацію і його називали"братом Романом". Однак згодом стало відомо, що наставництво в українця було збоченим.

Про це повідомляється на сторінці спільноти "Фемінізм в деталях"у соціальній мережі Facebook. Відомо, що рік тому, в 2020-му, при обшуку квартири підозрюваного були знайдені безліч щоденників, а також гігабайти файлів з відео і фотографіями з описом злочинів.

Львівський педофіл, фото: Facebook
Львівський педофіл, фото: Facebook

"Наставник" детально і педантично документував всі випадки своїх насильницьких дій. Тільки уявіть, записи Московченко вів аж цілих 15 років. А слідство змогло встановити 147 епізодів сексуального характеру щодо шести малолітніх та неповнолітніх дітей. Це при тому - що три потерпілих свідчити відмовилися взагалі. Кримінальну справу розпочали проти "батька Романа" після звернення однієї з постраждалих, нині вже повнолітньої жінки", - йдеться в повідомленні.

Новина про львівського педофіла, скріншот: Facebook
Новина про львівського педофіла, скріншот: Facebook

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Їй довелося дуже багато працювати з психотерапевтом і місцевою громадською організацією - центр "Жіночі перспективи" - щоб згодом зважитися заявити в правоохоронні органи про подію.

Нагадаємо, "Скопинский маніяк" захотів побачити синів від своїх полонянок: "Скритний, хитрий, брехливий"

Як повідомляв "Знай.ua", "Скопинський маніяк" на волі: 3,5 роки тримав у підвалі дівчаток, які народжували йому дітей

Знай.ua писав, киянин знайшов чужий телефон з моторошними відео, бідні діти - посивіли навіть копи