Діану Суботіну - учасницю проекту "Пацанки" - затримали з наркотичними речовинами в Москві.

Співробітники Державної інспекції безпеки дорожнього руху зупинили Hyundai Solaris 14 березня, близько третьої години ночі, на вулиці Казакова. Всередині знаходився водій і дві пасажирки, однією з яких була Діана Суботіна. Обидва вели себе підозріло.

"Пацанка", скріншот: Youtube
"Пацанка", скріншот: Youtube

Згодом у 26-річної учасниці "Пацанки" знайшли згорток з порошком. Сама дівчина заявила, що це мефедрон в кількість близько грама. Невідома речовина знаходилася на експертизі.

А зараз джерело заявляє: "Дослідження показало, що речовина є наркотиком, мефедроном, загальною масою 0,88 грам".

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

У підсумку у 26-річної Суботіної знайшли згорток з порошком. Вона заявила, що це близько грама мефедрона. Наразі речовину відправлено на експертизу. Також повідомляється, що інспектори ДАІ помітили на носі в однієї з пасажирок щось біле, коли зупинили таксі для перевірки документів.

"Пацанка", скріншот: Youtube
"Пацанка", скріншот: Youtube

Нагадаємо, учасниць "Від пацанки до панянки" змусили рити собі могили: "Самі ховають". Викладачі шукають різноманітні способи, щоб показати дівчатам, куди може привести їх таке життя. Показовим конкурсом стане завдання викопати собі могилу, написати власне ім'я на табличці.

Як повідомляв "Знай.ua", в "Школу леді" для "пацанок" увірвався невідомий: "Кого побив"

Знай.ua писав, "Пацанки" врятували дівчину з чотириметрової ями після ночівлі у психлікарні