Відома українська виконавиця Надія Дорофєєва частенько радує шанувальників всілякими публікаціями в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать більше п'яти мільйонів чоловік.

Зовсім недавно дружина Володимира Дантеса випустила другу пісню під назвою "a tebe..." у сольній кар'єрі. Дорофєєва - суддя 11 сезону "Голосу Країни", і паралельно проекту Надія працює над власним репертуаром. Так, виконавиця вирішила нагадати, що вже через чотири дні вийде її міні-альбом "dofamin".

"До релізу EP "dofamin" залишилося 4 дні🤟", - написала Надія Дорофєєва в підписі до публікації.

На знімку Дорофєєва відображена, притулившись до дзеркала на тлі безлічі написів.

Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram
Надя Дорофєєва, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Ще трохи і ми почуємо нові хіти від DOROFEEVA❤️⚡️", "Ждеееем❤️", "Ой відчуваю цей альбом буде на репіті 🔥", "Wе фото фантастичне🔥 🔥 🔥", "Yазва як минулий альбом казахстанської групи Ninety one🙂", "Як швидко час летить...🔥", "Представляю цю гармату😍🔥", - написали користувачі в коментарях. Один з них вказав, що така ж Назва альбому була у казахстанської групи. Вийшов він в 2019 - му році і називається "Dopamine" - це одна з назв гормону дофамін.

Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)
Коментарі, скріншот: Instagram (Дорофєєва)

Нагадаємо, в обкладинці і назві нового альбому Земфіри знайшли плагіат, при чому тут Oxxxymiron

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Дантес показав дівчину, з якою запалює без Наді Дорофєєвої: "Чекались"

Знай.ua писав, Дорофєєва заграє до молоденьким хлопцям, поки йому "пох*й": "Можу бути вільною"