Відома українська співачка і продюсер Наталія Могилевська, яка є тренером проекту "Квартал 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться зі своїми численними шанувальниками кадрами зі свого яскравого життя в Instagram.

На цей раз 45-річна виконавиця хітів "Білий літак" і "Натусик" поділилася не тільки барвистим фото, але і думками щодо роботи артиста. Вона розвінчала оману, що для того, щоб стати зіркою, досить одягнути сукню і взяти мікрофон в руки.

"Мені шкода і ледарів і орачів. І тих і інших доводиться переучувати, коли вони приходять до нас в школу. Одні вважають, що для того щоб стати зіркою досить одягнути гарну сукню і взяти мікрофон, адже спів природний дар", - пише Наталя.

Могилевська розповіла і про інших. Найчастіше орачами бувають викладачі артистів, які переконані, що потрібно тільки працювати і жити в постійному "насильстві над собою" і "в боротьбі і крізь терни до зірок".

Наталія Могилевська, фото: Instagram
Наталія Могилевська, фото: Instagram

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Робота артиста-така ж професія, як і будь-який інший вид діяльності зі своїми нюансами, плюсами, складнощами і втомою. Для ледарів підкреслю, що світові профспілки затвердили середню норму 8-12 робочих годин на день. Якщо ви стільки часу кожен день будете займатися співом, акторським, музикою, блогінгом та ін. - ви неодмінно будете успішні, і для позамежних орачів скажу, що не більше 6 робочих днів на тиждень. Господь створив землю і дав нам 7 днів на тиждень, в останній з яких працювати заборонив. Це щоб у вас був день на відновлення, що є невід'ємною частиною тренувального процесу. Правда, Два вихідних на тиждень, мені здається, мають люди більш розслаблені ніж ті, які хочуть стати зірками", - пише Могилевська.

Шанувальники прийшли в захват від міркувань Могилевської і в коментарях підтримали її і навіть назвали богинею.

"вогонь", "Богиня", "підтримую вас", " треба вміти знайти баланс. І розуміння " навіщо я це роблю?", "Я хоч і не артист,але розумію що робота артиста не з легких,тим більше переїзди,перельоти - вимотують,до того ж емоційно втомлюється артист.ДО РЕЧІ фото🔥ти як завжди дуже красива і улюблена!",- пишуть коментатори.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше ми повідомляли, Наталя Могилевська нарешті показала, з ким зустрічає ранок.

Як повідомляв "Знай.uа", 45-річна Могилевська вразила" постільною " фотосесію на ліжку.

Також "Знай.uа" писав, що оголена Наталія Могилевська залізла у ванну на очах у публіки.