Команда "Дизель Студіо" підняла важливу тему для багатьох українців у відносинах. Вони готують новий випуск, в якому покажуть, що робити, якщо в тривалих відносинах пристрасть згасає.

Яскраві фото опублікували в Instagram. На знімках актори не всі одягнені, як типова пара на прийомі у психотерапевта. Жінки одягнені в класичні сукні та костюми, а ось чоловік вбрався дуже незвично.

На чоловіка був чорний комбінезон від шиї до п'ят. Однак він не схожий на звичайний одяг, адже сам по собі має візерунок і по всьому тілу розташовані шипи.

"Подейкують, що в тривалих відносинах бажання згасає. 😉 Але ж можна підтримувати вогник і навіть повернути колишню пристрасть. 🔥 Наш Євген Сморигін @smorigin_evgeni вирішив не церемонитися і відразу перейти до жорстких методів-до БДСМ. 😎 Чому чудовий костюм викликав інтерес не тільки у дружини, і що спільного у сексуального мачо і їжачка – дивіться цієї п'ятниці в "Дизель Шоу", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Шанувальники прийшли в захват від нових фото і зізналися, що з нетерпінням чекають відео.

"відмінно сидить костюм", "чекаю", " коли вийде ????", "Не перестаю дивуватися"," Прикольнинько", " Віка знову пофарбувалася?",- пишуть коментатори.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Раніше ми повідомляли, "Дизель Шоу" захотіли "продавати" секс за прикладом мера Івано-Франківська.

Як повідомляв "Знай.uа", Вікторія Булітко з "Дизель шоу" розмріялася про Зеленського.

Також "Знай.uа" писав, що актори "Дизель Шоу" замінили Єлизавету II і королівську сім'ю.