Відома українська співачка, тренер вокального проекту "Голос країни", а також телеведуча шоу "Танці з зірками" Тіна Кароль частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 1,8 мільйона чоловік.

Виконавиця продовжує захоплювати нову платформу - Patreon - де ділиться ексклюзивними матеріалами за гроші. Зараз же в Instagram вона виклала фрагмент з відео, записаного спеціально для фанатів на "Патреонi".

"Взяла камеру з собою на весь день, а що з цього вийшло можна побачити вже на моєму PATREON", - написала вона в підписі до публікації.

На відео показані моменти з Тіною Кароль з самого ранку. Вона ходила по магазинах, готувалася до зйомок, приміряла сукні і отримувала привітання. "Шикарна 😍!!", "Крута🔥", "Ну, богиня, що ще можна тут сказати!😍🥵❤🔥", "А красива яка, ну😻", "Дуже цікаво спостерігати за тим як проходить ваш день😍спасибі, що діліться з нами❤️", "Молодець хлопець - каже "У вас чотири так" 👏😃. Тинуля просто ♪", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, відвертий корсет і латекс: Тіна Кароль показала, якою "гарячою штучкою" може бути. Ще зірка красувалася в штанях із завищеною талією і напівпрозорим корсетом з глибоким декольте.

Популярні новини зараз
Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", Тіна Кароль зізналася в коханні в одному халаті: "Можна частіше"

Знай.ua писав, Тіна Кароль проговорилася про свого хлопця здивованим Потапу і Єфросиніної