Ведучий і зірка шоу "Холостяк" Григорій Решетник дав шанувальникам романтичного проекту за участю Михайла Заливако натяк, про що йтиметься на пост-шоу "Як вийти заміж".

Григорій Решетник опублікував фотографію зі студії пост-шоу проекту " Холостяк "" як вийти заміж", де щотижня експерти разом з ведучим і учасницями романтичного шоу обговорюють найбільш хвилюючі проблеми, з якими стикаються пари у відносинах.

"Пристрасті на проекті "Холостяк" набирають обертів, повірте - це тільки початок! 🌹 Всі найцікавіші моменти шоу, а також, чому зраджують чоловіки і жінки - будемо обговорювати в студії "як вийти заміж"! Відтепер в новий день і час! У четвер о 19: 00 на СТБ. А як вам здається, хто частіше зраджує і чи можливо пробачити зраду?",- пише Гриша.

Шанувальники прийшли в захват від нової публікації і відзначили, що чекають новий випуск з нетерпінням і назвали Гришу не тільки кращим ведучим, але і прикладом справжнього чоловіка.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Гриша, Ви приклад справжнього чоловіка, захоплююся Вами", " Боссс 🔥 👏 чітко👏ухххх Взлет злітаємо🔥", "Гриша Ви приклад багатьом 😍 ви прекрасний ведучий", " Кращий ведучий. Приємно дивитися на Вас🔥", " Гриша, Ви приклад справжнього чоловіка, захоплююся Вами.", "Гришаня, найстильніший👍 👍 👍 👍 👍 👍так приємно дивитися на вас.", "Я б не пробачила)", " Немає поваги, взаєморозуміння, зраду б не пробачила, я думаю що однаково як чоловіки так і жінки🙌", " пробачити можна, для себе, щоб не тримати ненависть всередині, але точно вже не бути разом з цією людиною!",- пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, Решетник зачарував янголятком, краще будь-якого "Холостяка".

Як повідомляв "Знай.uа", Гриша Решетник показав фавориток" холостяка " Михайла Заливако, несподіваний вибір.

Також "Знай.uа" писав, що Макс Михайлюк повернувся до "холостяка", щоб розкрити секрети шоу.