Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко опублікував у своєму Instagram цікавий пост, в якому поділився своєю думкою про спокушання і вподобання жінок.

"Жінкам потрібні лише солоні огірки. Це тупо спостереження сторіччя. Я можу приготувати стейк, нафігачити пасти, поставити на стіл таріляку устриць, наробити морепродуктів на грилі та ще підрізати карпачо. Все круто, і я неперевершений. Але якщо поруч будуть солоні оігрки, то на інше - пофіг. В 9 випадках з 10 жінки тягнуться до того довб*ного огірка. Їм начхати на модну їжу та на красивого мене. Якщо є солоні огірки, то іншого світу не існує. В очах темно, у вухах дзвенить, руки трясуться від бажання. Це, бл*ха, так офігезно і так по-українськи. Тому, чоловіки, якщо хочете звабити жінку, то несіть їй солоні огірки. Це прямо підтверджена моїм досвідом теорія. Жінки, от скажіть, ви погоджуєтеся чи фігня то все? Цьом", - написав кулінар.

Євген Клопотенко, фото з Instagram

Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко приготував легку закуску, яка під силу кожній господині: "будемо смажити сир".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадаємо, Євген Клопотенко розкрив рецепт кращих курячих крилець барбекю: "Їсти лише непристойно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко приготував млинці з оригінальними начинками: "Яйця фігачте об лоба".

Також портал Знай.uа писав, що приготувати на вечерю: Євген Клопотенко показав спагетті з мітболами в томатному соусі.