Студентка з Австралії своїм перетворенням показала, що змінити своє життя і зовнішністю можна навіть завдяки мотивації з Instagram.

Студентка Жозефіна Дегран з Австралії почала свій шлях до схуднення у вазі 120 кг.вона дуже любила шоколад та інші солодощі. Надихнули її на зміну раціону і способу життя стрункі дівчата в стрічці Instagram.

"У мене були друзі і подруги, але я ніколи не була їх тих людей, яким зазвичай всі заздрять. Ну, знаєте, круті брендові речі, спортивні фігури, здорове харчування — все це було не про мене", — розповіла Дегран.

Жозефіна Дегран, фото: Instagram
Жозефіна Дегран, фото: Instagram

При цьому їй вдалося досягти своєї мети. Адже на перших курсах університету вона важила 120 кг і носила розмір XXL. В один момент дівчина вирішила діяти і перейшла на нову, більш здорову дієту без морозива, печива і шоколаду. І почала стрімко втрачати вагу.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Паралельно вона пішла в зал і за допомогою тренера почала тренуватися і їй вдалося схуднути на 63 кг і тепер дівчина носить розмір S.

Жозефіна Дегран, фото: Instagram
Жозефіна Дегран, фото: Instagram

"Кожен раз, коли мені важко і я хочу зірватися, я заходжу в Instagram і читаю коментарі від своїх фолловерів. Це допомагає мені триматися", - стверджує дівчина.

Раніше ми повідомляли, переможниця "СТМПУ" Таня Брик розкрила секрет схуднення, солодке можна залишити.

Як повідомляв "Знай.uа", дружина ведучого "Холостячки" Григорія Решетника показала фігуру після третіх пологів.

Також "Знай.uа" писав, що дівчинка народилася з незвичайною зовнішністю-весь світ був проти, але мама перетворила дитину в зірку.