Нещодавно 13-річний блогер Паша і 8-річна модель Мілана оголосили, що у них почався "роман". Парочка знімає відео в соцмережах з явно дорослим контентом. При цьому мати дівчинки нічого поганого в цьому не бачить і підтримує Їхні стосунки.

На відео підлітки обіймаються, цілуються, зізнаються один одному в коханні, заковують собі руки. І навіть пишуть, що сплять разом. Одні підписники захоплюються такою відвертістю пари. Інші звинувачують батьків у тому, що заради мільйонних переглядів вони змушують дітей розігрувати кохання.

Паша і Мілана, фото з Instagram
Паша і Мілана, фото з Instagram

Через масові обурення найбільш провокаційні фото і відео на сторінках блогерів видалили і закрили коментарі під постами в профілі Мілани.

В коментарі до одного з постів у Facebook про "роман" дітей Микола Кулеба повідомив, що ще 13 лютого звернувся в офіс генерального прокурора, в Міністерство внутрішніх справ та в кіберполіцію щодо цієї справи.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

скріншот

За інформацією ТСН, на опубліковані в соцмережах фото і відео вже звернули увагу правоохоронні органи. У Київській обласній поліції відкрили провадження і викликали маму Мілани на допит.

Варто зазначити, що в Instagram у дівчинки 486 тис. підписників, а в соцмережі Likee – 6,7 млн. У своєму профілі 8-річна модель рекламує дитячий одяг. Її хлопець Паша має 34 тисяч підписників в Instagram і понад 600 тисяч – в Likee.

Нагадаємо, 8-річна українська блогерка закрутила роман з 13-річним хлопцем: сплять разом, скуті ланцюгом.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Луцьку юні тіктокери танцювали на могилах: фотосесія з небіжчиками.

Також портал Знай.uа писав, що у Харкові дівчина роздяглася до ночнушки у вагоні метро перед іншими пасажирами.