Донька популярної співачки Олі Полякової Марія дуже активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де за її життям стежать понад 170 тисяч підписників.

Нещодавно 16-річна модель і блогерша розмістила в своїх Insta Stories свіжу фотографію, на якій постала з оновленим кольором волосся. Так, донька Полякової перефарбувалася в каштановий колір.

Мабуть, таким чином дівчина вирішила підняти собі настрій після виписки з лікарні, де вона лежала з апендицитом. Варто зазначити, що Поляковій молодшій дуже личить такий колір.

"Знову підфарбувалася", - підписала знімок Маша.

Маша Полякова, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

2 березня юна модель відзначила своє 16-річчя. Відомо, що дівчина відсвяткувала день народження спочатку з батьками і сестрою, а потім продовжила торжество в ресторані з друзями. Потім Машу госпіталізували з підозрою на апендицит.

Маша Распутіна, скрін з Instagram
Маша Распутіна, скрін з Instagram

Раніше ми писали про те, що 16-річна Маша Полякова фліртувала з хлопцем на очах у всіх.

Нагадаємо, 37-річна Оля Полякова вперше заговорила про наболіле: "Сьогодні я не мовчу".

Як повідомляв портал Знай.uа, 16-річна Маша Полякова розповіла, з чим їй довелося попрощатися назавжди: "Сумно".

Також портал Знай.uа писав, що 16-річна донька Полякової зробила рожевий макіяж хлопцеві на очах у всіх. Маша придумала оригінальну розвагу.