Ведуча, громадський діяч і посол доброї волі ООН Маша Єфросиніна поїхала до Львова з питання домашнього насильства.

"За час моєї роботи в статусі Почесного Посла ООН я вперше вирушила в регіон Західної України з питання ситуації там з домашнім насильством. Не приховую, ця поїздка була неймовірно важливою як для мене, так і для моїх колег з @_unfpa_ukraine_ - Львів і Львівська область досить автономізовані в соціальних питаннях, і цей візит повинен був покласти початок нашій співпраці в боротьбі з насильством", - пише Маша.

Єфросиніна разом з мерією міста підписали меморандум "Львів - місто вільне від насильства".

Андрій Садовий пообіцяв оптимізувати алгоритм доставки постраждалих жінок і дітей в притулок - так як ситуація зі збором тонни мед. довідок там також актуальна, як і в багатьох містах.

Вона зазначила, що притулок великий і новий і дуже комфортабельний. Кризова квартира теж є в місті-туди можна потрапити, зателефонувавши в 102 або по телефону мобільної бригади 0-800-307-305

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче
Показати ще

"Моє спілкування зі співробітниками всіх служб розкрило факт того, що жінки в цьому регіоні особливо закриті зі своїми сімейними проблемами "сам на сам" - тут тотально вкорінене правило: "не виносити сміття з хати", навіть, якщо цей "сміття" вбиває тебе і твоїх дітей.. Також в цій частині України найбільш віруючі люди-більше половини населення по неділях ходять на службу в храм. Ось мені цікаво, що говорить священик своїй парафіянці під час її сповіді про те, що вдома її б'є чоловік?...",- пише Єфросиніна.

Раніше ми повідомляли, Єфросиніна схопилася за голову, надивившись на груди Полякової.

Як повідомляв "Знай.uа", Маша Єфросиніна не стримала сліз від зустрічі з Максом Барських.

Також "Знай.uа" писав, що Маша Єфросиніна випитала у Софії Стужук все про покійного чоловіка.