Українська актриса і героїня шоу "Холостячка" Ксенія Мішина вразила суддів "Майстер шеф" своєю стравою, чим принесла перемогу одній з команд.

Про це стало відомо з 6 випуску "Майстер шеф. Професіонали".

Відомо, що в останньому випуску кулінарного шоу взяли участь відомі українські холостяки Іраклі Макацарія, Макс Михайлюк і холостячка Ксенія Мішина. Судді "Майстер шеф" попередили учасників про те, що герої не особливо вміють готувати, тому для них належить зібрати кукінг бокси (набір напівфабрикатів з покроковою інструкцією з приготування вишуканої страви).

Команді синіх дісталося блюдо з лондонського ресторану, яке складалося з крокетів з козячого сиру з кимчи, обсмажені у фритюрі, зверху зі свіжим тунцем, стружкою тунця і креветками. Ця страва необхідно було подати у вигляді кукінг боксу, щоб зіркові гості змогли приготувати його за 20 хвилин.

Крокети з козячим сиром / скріншот з відео
Крокети з козячим сиром / скріншот з відео

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Якраз-таки коробка цієї команди і дісталася Ксенії Мішиній. В ході конкурсу актриса допускала незначні помилки, проте зазначила, що команда постаралася на славу і їй було цікаво зробити таку вишукану страву самій.

В ході дегустації, на якій блюдо холостячки спробували Іраклі Макацарія, Макс Михайлюк і судді "Майстер шеф", з'ясувалося, що вона прекрасно впоралася з поставленим завданням. Судді заявили, що її крокети виявилися найсмачнішими з інших страв, а тому її команда стала переможцями конкурсу.

Коментарі / скріншот
Коментарі / скріншот

Нагадаємо, що Мішина розкритикувала учасниць " Холостяка "і отримала потужну підтримку:"цей сезон дно".

Як повідомляв портал Знай.uа, "Холостяк" Макацарія показав свої кулінарні таланти на"МастерШеф".

Також Знай.uа писав, що Ксенія Мішина згадала найніжніші моменти з Еллертом.