Тренери популярного вокального шоу "Голос країни" вже набрали необхідну кількість учасників у свої команди на етапі сліпих прослуховувань.

У неділю, 14 березня, відбувся 8 випуск 11 сезону "Голос країни", в якому талановиті вокалісти воювали в боях за місця в командах Олега Винника, Дмитра Монатіка, Надії Дорофєєвої і Тіни Кароль.

На офіційній сторінці вокального шоу в соцмережі Instagram опублікували кумедний момент у випуску, як Надя цілує в щоку Олега під час виступу одного з учасників.

"Чого не зробиш для того, щоб отримати поцілунок від Наді Дорофєєвої 😅 Став реакцію в коментарях️️ ⬇️", - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто зазначити, що у Дорофєєвої є чоловік Володимир Дантес, на що звернули увагу коментатори.

"О дааа 😂😂😂😍😍😍", " Вово, ти де? 😂", "Це був класний момент 😍", "А головне щасливий потім який 😅😏🔥❤️", "Цікаво, що подумає Володимир Дантес.... 🤔😅❤️😂", - зазначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

скріншот

скріншот

Раніше ми писали про те, що два підкорювачі жіночих сердець зійшлися в бою на "Голосі": Тіна Кароль у захваті.

Нагадаємо, учасник "Голосу країни" залишив Надю Дорофєєву ні з чим: "Боже, бідолашна".

Як повідомляв портал Знай.uа, Надя Дорофєєва відібрала у найкращого друга талант на "Голосі країни": з'явилося відео.

Також портал Знай.uа писав, що "Голос країни" перетворився на "Бійцівський клуб", Горбунов розкрив деталі: "Серйозний виклик".