Учениць школи леді реаліті-шоу на Новому каналі "Від пацанки до панянки" відправили в поліцейський патруль. Вони відпрацьовували свою витримку, терпіння і вміння дотримуватися правил, адже саме там потрібно діяти суворо за статутом і законами.

"Пацанкам" видали форму та провели "курс молодого бійця". Ми влаштували їм перевірку на готовність підкорятися та допомагати іншим у критичних ситуаціях, - поділилася директорка Школи леді Тетяна Мокріді.

Від пацанки до панянки, фото Новий канал
Від пацанки до панянки, фото Новий канал

Капітаном пішого патруля стала Георгіна #Джорджик Данканич. Учасниця отримала повідомлення, що в одному зі спальних районів Києва сталася перестрілка. Але Джорджік не знала адресу, що ускладнило завдання для її команди. Вона також не спланувала дії, щоб вирішити конфлікт.

Від пацанки до панянки, фото Новий канал
Від пацанки до панянки, фото Новий канал

Популярні новини зараз
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Виплати ніхто не чіпатиме: переселенців порадували доброю звісткою Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

"Я не звикла бути лідером. Дівчата мене не слухали. Звісно, шкода, що не зуміла себе проявити і маю залишити Школу леді. Адже дуже хотіла помінятися", - зізналася Георгіна.

У відділенні дівчина знову піддалася на провокацію з алкоголем.

Від пацанки до панянки, фото Новий канал
Від пацанки до панянки, фото Новий канал

"Ми їй дали шанс проявити себе, усвідомити свої Zалежності та почати активну роботу над ними. На жаль, вона не продемонструвала себе", - підкреслила директорка.

Данканич прийшла в реаліті, бо почувається усіма забутою. Її мама постійно пиячить і з самого дитинства кинула доньку напризволяще. Дідусь пішов із життя, повісившись у сараї. Потім його долю повторив брат Георгіни. І це її морально зламало. Зараз вона заливає свій біль алкоголем та ховається за маскою веселощів.

Нагадаємо, зірку "пацанок" затримали з білим порошком.

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниць "Від пацанки до панянки" змусили рити собі могили.

Також портал Знай.uа писав, що у "Школу леді" для "пацанок" увірвався невідомий.