Чоловік української виконавиці Володимир Дантес частенько радує своїх шанувальників всілякими фотографіями і відео в соціальній мережі Instagram, де за його життям стежать понад 620 тисяч чоловік.

Зовсім недавно він викладав публікацію, в якій говорив про те, що "реально" не розуміє, як можна провести день без смартфона. Одна хотів би спробувати це. А зараз в Stories з'явилася фотографія, на якій він постав з голим торсом, в джинсах і тапочках з білими шкарпетками.

"Проходив повз дзеркала і закохався☺ якщо хочете красиву фотку, ранок найкращий час для цього", - написав Володимир Дантес у підписі до публікації.

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Після цього співак поділився відео, в якому намагається взаємодіяти зі своєю аудиторією. Під час сніданку він почав записувати відео, в якому вирішив поцікавитися у шанувальників, чим вони снідають.

"Доброго ранку, ще раз. А скажіть, ось чим ви снідаєте. У мене тут яєчня з помідорами і хлібець. Розумію, захоплююча розмова з ранку, але що є, тобто", - каже Володимир Дантес.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories
Володимир Дантес, скріншот: Instagram Stories

Нагадаємо, чоловік Дорофєєвої Дантес зізнався без чого йому складно уявити день: і це не Надя. Артист розповів, що днями йому довелося подивитися цікавий фільм, який змусив його задуматися.

Як повідомляв "Знай.ua", чоловік Наді Дорофєєвої Дантес присвятив ліричну пісню іншій жінці: "Саша"

Знай.ua писав, Надя Дорофєєва подарувала Олегу Виннику палкий поцілунок на "Голосі країни"