Зараз через пандемію коронавірусу стало відомо, що українські школярі вирушили на дострокові Весняні канікули.

Епідеміологічна ситуація в країні продовжує погіршуватися, тому відпочинок Для дітей може затягнутися. Міністерство освіти і науки України раніше вже складав розклад семестрів і канікул, що має рекомендаційний характер. МОН вже давно відпустило канікули в школах у вільне плавання і тепер саме навчальні заклади регулюють час відпочинку і навчання для дітей, але тривалість не повинна перевищувати 30 днів.

Школярі, кадр з відео
Школярі, кадр з відео

Другий семестр триває з 11 січня по 28 травня 2021 року. Весняні канікули повинні були початися з 22 по 28 березня, літні - з 1 червня по 31 Серпня. Крім цього встановлені додаткові вихідні для школярів. Так було з католицьким Різдвом і Міжнародним жіночим днем. 1 травня-День праці, далі йде Великдень (2 і 3 травня) і День Перемоги - 9 травня 2021 року.

Весняні канікули були зміщені в багатьох українських школах. Частина дітей вже перебувала на відпочинку на початку місяця, інші діти пішли на тижневі і двотижневі канікули в середині місяця. Інші школярі підуть на довгоочікуваний відпочинок після дистанційного навчання за планом.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Відомо, що деякі навчальні заклади готуються до продовження навчання в червні, щоб надолужити втрачений матеріал.

школярі / скріншот з відео
школярі / скріншот з відео

Нагадаємо, українські школярі передали на Донбас гостинці для дітей: "З надією в серці"

Як повідомляв "Знай.ua", в Тернополі п'яна вчителька зробила страшне з семикласником: закрилася в спортзалі і…

Знай.ua писав, на школяра "повісили" крадіжку, щоб він не перейшов в 10 клас: "Навіщо їм стіл в туалеті"