Відомий український педіатр Євген Комаровський частенько дає поради батькам про виховання і здоров'я дітей, і робить це різними каналами комунікації. Іноді це статті в журналі, публікації в соціальній мережі Instagram або відеозаписи на Youtube.

Зараз, 17 березня 2021 року на сторінці Комаровського в Instagram з'явилася публікація, в якій вказані причини дитячого ожиріння.

"Причини дитячого ожиріння: 1) розмір порцій; 2) фаст-фуд; 3) вживання цукру; 4) відсутність поживних жирів; 5) недолік фізичної активності; 6) стрес", - йдеться в публікації Євгена Комаровського.

Євген Комаровський, скріншот: Instagram
Євген Комаровський, скріншот: Instagram

"Розкажіть причини дитячої худорлявості, при тому що дитина їсть добре. Дитина 3 роки, аналізи завжди в нашій лікарні хороші", "З обміном речовин проблеми, інших причин не може бути", "Я б додала - дії дорослих, яким здається що дитина дивиться з заздрістю, як вони їдять і теж хоче (а дитині 8 місяців і у нього ГВ+прикорм)", "Я б ще додала надмірна любов і опіка дорослих❗ і невміння говорити "Ні"❗", - написали користувачі в коментарях.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Коментарі, скріншот: Instagram (Комаровський)
Коментарі, скріншот: Instagram (Комаровський)

Нагадаємо, Комаровський терміново попередив про небезпеку холоду, під ударом найменші

Як повідомляв "Знай.ua", Комаровський дав важливу інструкцію батькам: що повинні вміти малюки в 2 роки

Знай.ua писав, Комаровський назвав симптоми небезпечного захворювання: блювота, запалі очі і гострий біль