У мережі розповіли історію українки, яка кинула звичне безтурботне життя заради допомоги військовим на Донбасі.

Таким чином повідомляється, що Юлія Бородіна є військовослужбовцем Збройних сил України. Служить вона в одному з батальйонів бригади морської піхоти. На даний момент вона виконує завдання в районі ООС на приазов'ї.

Її життя змінилося близько року тому. Тоді вона обіймала посаду начальника виконавчої служби Бердянського районного управління юстиції, мала дві вищі освіти.

Але, тут же вирішила кардинально змінити своє життя. У неї було все, що потрібно для щастя - цікава Посада, хороша зарплата, і яскраве життя. Але, відколи в Україну прийшла війна її дещо турбувало.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Юлія Бородіна жила з думкою, що робить недостатньо для своєї країни, і недовго думаючи вирішила призиватися.

Для служби вона вибрала батальйон морської піхоти, який розташований в рідному місті. І навіть незважаючи на те, що вона живе зараз в містечку поруч з Маріуполем, який напівзруйнований, відчуває себе в рідній стихії.

Вона є єдиною жінкою в цьому батальйоні, і розповідає, що всього за рік їй вдалося навчитися керувати зброєю і навчитися всієї мудрості служби.

Єдине що засмучує жінку - розлука з жінкою, вона зараз знаходиться з батьками. Дівчинка переживає складний період-перехідний вік, і потребує підтримки мами, але, Юлія вважає, що вона зараз для неї приклад того, як потрібно жити, і в усьому підтримає.

Нагадаємо, кулеметник Кирило після важкої контузії повернувся в стрій, щоб захищати Батьківщину: "жодного разу не пошкодував"

Як повідомляв " Знай.ua", сапер Володимир зізнався, що найгірше в його професії: від цього залежать життя людей

"Знай.ua" писав, відважна Юлія пройшла шлях від медика до командира на Донбасі, виконавши свою мрію: "мені важко"