Відомий український кулінар і переможець проекту "МастерШеф" Євген Клопотенко розмістив у своєму Instagram свіжу публікацію, в якій показав свій новий мерч – худі чорного кольору з оригінальним написом "Кипить та стогне борщ червоний".

"Якщо вам хотілося, щоб борщ обійняв вас. Якщо вам хотілося потонути у борщі. Якщо вам хотілося, щоб борщ завжди був поруч та грів. То для цього ми з командою створили тепле худі "Кипить та стогне борщ червоний". Я його ношу цією довб*ною холодною весною і мені добре", - поділився кулінар.

"Шикарний напис на худі, такого точно ніде не знайдеш, ексклюзиву оригінального) 😯👍🤗😉", "Для нашої холодної весни - лише в гарячому вигляді 🙌 Аж борщу захотілося, слухайте! 😂", "Боже, я хочу! Я все життя про таке мріяла. Борщ - це ж доля моя!" - написали в коментарях під постом користувачі соцмережі.

Євген Клопотенко, фото з Instagram

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Євген Клопотенко приготував легку закуску, яка під силу кожній господині: "Будемо смажити сир".

Нагадаємо, Євген Клопотенко розкрив рецепт найкращих курячих крилець барбекю: "Їсти лише непристойно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Клопотенко приготував млинці з оригінальними начинками: "Яйця фігачте об лоба".

Також портал Знай.uа писав, що Євген Клопотенко розповів, як спокушає жінок: "Потрібні лише огірки".