У Сполучених Штатах Америки 21-річний хлопець розстріляв вісьмох людей, шестеро з яких були дівчатами-азіатками.

Про подробиці події повідомляє видання "FoxNews".

Повідомляється, що інцидент стався в американському штаті Джорджія у вівторок, 16 березня. 21-річний молодий чоловік скоїв кілька розстрілів у спа-салонах різних міст, проте від поліції сховатися йому не вдалося.

Першими жертвами зловмисника стали люди, які відпочивали в салоні азіатського масажу в місті Акворті. Хлопець зайшов у приміщення і відкрив вогонь. В результаті злочинної діяльності загинуло четверо осіб.

Підозрюваний і його машина / фото: офіс шерифа округу Черокі
Підозрюваний і його машина / фото: офіс шерифа округу Черокі

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Приблизно через годину, в 40 кілометрах від попереднього місця розстрілу, сталася ще одна стрілянина: у двох різних спа-салонах в Північній Атланті були застрелені ще 2 азіатки.

Поліцейським вдалося вийти на слід зловмисника через кілька годин після останнього розстрілу. Близько 21:00 (за місцевим часом) 21-річний Роберт Аарон Лонг був заарештований правоохоронцями. На даний момент поліція не розголошує мотиви злочину.

Роберт Аарон Лонг / фото: офіс шерифа округу Черокі
Роберт Аарон Лонг / фото: офіс шерифа округу Черокі

У той же час в соціальних мережах називають подію злочином на грунті ненависті. Користувачі стверджують, що молодий чоловік "полював" саме на американок азіатського походження, а інші два загиблих стали випадковими жертвами.

Нагадаємо, що поліцейський влаштував перестрілку з 31-річною афроамериканкою після її спроби втекти.

Як повідомляв портал Знай.uа, коп ухилилася від куль і розстріляла зловмисника: диво під час стрілянини зняли на камеру.

Також Знай.uа писав, що 9-річна дівчинка загинула від рук озвірілого сусіда через шум: взяв рушницю і розстріляв.