У Російській Федерації заявили про смерть відомого треп-музиканта T. A. Loc (Loc aka Wild Wild Weed).

Про скорботну новину повідомили в російський соцмережах.

Повідомляється, що в середу, 16 березня, стало відомо про смерть відомого треп-музиканта і одного із засновників об'єднання "Таємні агенти" T. A. Loc. Колеги музиканта висловили співчуття з приводу смерті легенди і заявили, що причини його загибелі ще невідомі.

"Вічна пам'ять людині-легенді! Першопрохідцю треп-жанру в Росії!"- йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Варто відзначити, що 10 березня артист опублікував дивне відео, в якому розповів про те, що відбувається в житті. T. A. Loc звернувся до невідомої людини, назвавши його вампіром, який "жере його кров". Сергій зазначив, що через цю ситуацію у нього почав "їхати ковпак" і в голову полізли думки про самогубство. Музикант заявив, що якщо з ним щось станеться, то вина лежить саме на цій загадковій людині.

Відомо, що свій шлях T. A. Loc почав ще в 2000-х роках у складі "Таємних агентів". В об'єднання також входили відомі сьогодні музиканти Yung Trappa і Yanix. Останній на своїй сторінці в Instagram вже встиг попрощатися з легендою і висловити свої співчуття.

Нагадаємо, що популярного реп-виконавця Чакі Трілла застрелили в штаті Джорджія в Сполучених Штатах.

Як повідомляв портал Знай.uа, помер легендарний вокаліст, який змінив світ: "будеш жити вічно".

Також Знай.uа писав, що загибель Сергія Корольова з Brutto засмутила світ, соратник Міхалка помер від раку.