Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Нікітюк не збирається собі змінювати і часто публікує кумедні відео.

Цього разу 33-річна знаменитість розмістила в своїх Insta Stories красиві фотографії, зроблені перед дзеркалом в одному з номерів київського готелю Hilton.

Леся знімає себе на камеру телефону, на ній напівпрозора сіра водолазка з досить пікантним принтом – рука, що прикриває голі груди. На другій фотографії Нікітюк продемонструвала свою струнку фігуру в обтягуючих чорних джинсах.

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Леся Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк влаштувала вечірку з двома чоловіками відразу: на столі текіла і борщ. Телезірка показала, як веселиться з друзями чоловічої статі в понеділок ввечері.

Нагадаємо, Леся Нікітюк показала пристрасть з Сергієм Притулою: "Тату, а хто це?" Телеведуча опублікувала крутий ролик з колегою по шоу "Хто зверху?" Сергієм Притулою.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк покривляла Тіну Кароль: "А куди я прийшла?"

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк похвалилася дорогоцінною обручкою на безіменному пальці.