Відома українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, любить радувати шанувальників свіжими публікаціями в соцмережі Instagram. Відомо, що за життям артистки стежить більше 6 мільйонів підписників.

Нещодавно 38-річна зірка розмістила на своїй сторінці концертний постер, на якому вона зображена з яскравим макіяжем і прикрасами. У підписі до фото Лобода запросила шанувальників на "секретний" концерт у Барвисі 3 квітня. Також артистка дала можливість одному з підписників отримати безкоштовний квиток – потрібно всього лише вгадати, скільки пісень прозвучить на сцені.

"3 квітня о 20:00 в "Барвиха Luxury Village" відбудеться #Secretconcert 😋🔥 "Ми дуже скучили за вами за цей рік ізоляції, буду рада зустрітися в абсолютно новому для нас, концертному, форматі, заспівати улюблені пісні та провести суботній вечір разом!" Квитків дуже мало. Але все-таки один дістанеться тобі!!! 🔥🔥🔥🔥 Напиши мені скільки пісень я співатиму в програмі?!))) Вгадаєш - квиток твій!!! 🔥🔥🔥 Вперед 😎 твоя Loboda ❤️", - написала Світлана.

Світлана Лобода, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Світлана Лобода на Вечірньому Урганті звернулася до коханої людини: "Прийшов час".

Нагадаємо, Світлана Лобода вже не приховує своїх почуттів: "Мій рідний, я сумувала".

Як повідомляв портал Знай.uа, Світлана Лобода визнала, що якісну музику створюють лише в Україні: "Такий закон". Артистка заявила, що Superstar – одна з найкращих її пісень.

Також портал Знай.uа писав, що Світлана Лобода показала всім, як розважається на білих простирадлах: "П'ятниця вечір".