Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не лише Новий канал, а й Instagram, дуже часто радує багатомільйонну аудиторію фото і відео в соцмережі.

Багато українців полюбили телезірку саме за її простоту і круте почуття гумору. Нікітюк не збирається собі змінювати і часто публікує кумедні відео.

Цього разу 33-річна знаменитість розмістила в своїх Insta Stories зворушливу фотографію, на якій зображена її племінниця – молодша донька брата Лесі Сергія. Відомо, у нього родича телезірки також є старша донька Поліна.

На фото маленька дівчинка зображена на ранку в дитячому садку. На племінниці Нікітюк повітряна рожева сукня і білі босоніжки.

"Моя А." - ніжно підписала знімок леді Ле.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

племінниця Лесі Нікітюк, скріншот з Insta Stories

Раніше ми писали про те, що Леся Нікітюк влаштувала вечірку з двома чоловіками відразу: на столі текіла і борщ. Телезірка показала, як веселиться з друзями чоловічої статі в понеділок ввечері.

Нагадаємо, Леся Нікітюк засвітила зайве в готелі: встигла прикрити груди руками.

Як повідомляв портал Знай.uа, Леся Нікітюк показала пристрасть з Сергієм Притулою: "Тату, а хто це?" Телеведуча опублікувала крутий ролик з колегою по шоу "Хто зверху?" Сергієм Притулою.

Також портал Знай.uа писав, що Леся Нікітюк похвалилася дорогоцінною обручкою на безіменному пальці.