Стало відомо про те, хто може залишитися без доплат. В Україні знову провели індексацію пенсій.

Таким чином повідомляється, що на початку року українці стали свідками того, як влада на чолі з прем'єр-міністрів на дротових каналах розповідали про те, що починаючи з 1 березня буде проводитися індексація пенсій, а також буде призначена доплата людям, вік яких 75+.

пенсіонерки, скріншот з відео
пенсіонерки, скріншот з відео

Але, як виявилося, індексація торкнеться всього лише 8 мільйонів пенсіонерів, з 13, які живуть в Україні. І виплати в середньому піднімуться на 300 гривень, хоча більшість отримає по 100-200.

Вже далеко не перший рік влада не індексує пенсії військовим, держслужбовцям, науковцям та чорнобильцям. А тепер знову перенесли обіцяні виплати пенсіонерам, які старше 75 років.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Пенсіонери, кадр з відео
Пенсіонери, кадр з відео

Чому виникла затримка з виплатами, ніхто з влади відповісти не може. Але, одне ясно точно. Пенсіонери, які рахують кожну копійку, щоб вижити, таку образу пам'ятатимуть ще довго.

Раніше повідомляли, Смілянський пояснив, як через Prozorro вивести кошти з державних компаній.

Як повідомляв Знай.uа, українці зможуть виходити на пенсію в будь-якому віці. Відповідний інформація розміщена в пояснювальній записці закону про обов'язкове загальнодержавне пенсійне страхування.

Знай.uа писав, як нараховується пенсія залежно від зарплати і трудового стажу: пояснення від ПФУ. Наприкінці лютого поточного року Кабінет Міністрів підтвердив, що з 1 березня 2021 року передбачена індексація пенсій.