У штаті Вісконсін, Сполучені Штати Америки, стався кумедний інцидент за участю п'ятирічної австралійської вівчарки, яка зуміла викрасти джип і незабаром розбити його.

Власник залишив тваринного одного в машині біля автозаправки міста Стенджена Бей, але Келлі якимось чином зуміла віджати ручник, після чого автомобіль проїхав кілька метрів і врізався в сусідню будівлю - Музей образотворчих мистецтв Pearl of Door County.

Собака влаштувала ДТП, фото: Facebook
Собака влаштувала ДТП, фото: Facebook

В результаті цієї події ніхто не постраждав, але тепер вівчарці доведеться користуватися громадським транспортом.

"Вони думали, що у мене зв'язок поганий. Я кричу їм: "це собака!"- а вони мені: "Собака? Ви впевнені? Повторіть, будь ласка". Думали, що це жарт, напевно", — заявив менеджер музею Тоні Шимек.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

При цьому власник австралійської вівчарки на прізвисько Келлі жартує після того, що сталося, що собаку тепер позбавлять водійських прав через дорожньо-транспортну пригоду.

Нагадаємо, в Україні заробили нові штрафи для любителів синьої їзди: "71 тисяча - після півночі"

Як повідомляв "Знай.ua", українець показав, коли на нетверезих водіїв не діють штрафи і винайшов власне "покарання": "30 років колонії"

Знай.ua писав, українцям запропонували видавати водійські права з 16 років для зменшення кількості ДТП. Наразі документ підтримали лише 39 осіб. Однак щоб набрати необхідні для розгляду ідеї президентом 25 тисяч підписів у петиції є ще три місяці.