Дружина президента України Володимира Зеленського Олена періодично викладає на свою сторінку в соціальній мережі Instagram публікації про події, в яких вона взяла участь.

Зараз жінка розповіла про те, що мала честь зустрітися з першою леді Литви Діаною Наусєдєнє в рамках візиту в Україну. Вона зазначила, що познайомилася з пані Діаною ще півтора роки тому під час візиту до Литви.

"Кожна перша леді, плануючи свій візит в іншу країну, вибирає місця, які хотіла б відвідати, і продумує зустрічі. Зазвичай цей інтерес обумовлений програмною діяльністю дружини Президента. Так, минулого разу в Литві я відвідала міжнародну школу "Вільнюський Литовський Дім" і ознайомилася з особливостями впровадження програм здорового харчування і фізичного виховання в місцевих навчальних закладах", - написала в підписі до публікації Олена Зеленська.

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

Дружина президента зазначила, що для неї було важливим дізнатися про систему харчування в литовських школах. А також про те, хто і як її модернізує і чим харчуються школярі. І завдяки цій інформації Олена продовжила працювати над реформуванням системи шкільного харчування у нас, в Україні. Діана Науседене висловила бажання відвідати Національний художній музей. Це, за словами дружини Зеленського, родзинка серед культурних та історичних пам'яток нашої країни.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Олена Зеленська, фото: Instagram
Олена Зеленська, фото: Instagram

"Цей музей вона також вибрала невипадково. У ньому представлені роботи українського художника-авангардиста початку XX століття Олександра Богомазова, які, як планується, цього року поїдуть на виставку в Литовський Національний художній музей. Сьогодні ми разом подивилися його полотна, дізналися про його філософію і обговорили хід робіт над цим проектом. Вважаю, що наша з пані Діаною підтримка музейних установ України та Литви стане запорукою його успішної реалізації", - підсумувала Олена Зеленська.

Олена Зеленська, скріншот: Instagram
Олена Зеленська, скріншот: Instagram

Нагадаємо, в Україну прибула делегація з Литви: президент Зеленський і Науседа збираються виступити перед депутатами

Як повідомляв "Знай.ua", Володимир Зеленський зустрів президента сусідньої країни хлібом і сіллю: "Ласкаво просимо!"

Знай.ua писав, Зеленський "всипав" за провали "слугам" на з'їзді: "Благополучно зливали"