Дівчина з дитинства мріяла стати моделлю, через що перестала вживати їжу, захворіла на анорексію і померла.

Як повідомляє Telegram-канал Mash, 19-річна мешканка Москви Аліна загинула від виснаження в орендованій квартирі, її тіло знайшов знайомий її родичів.

Повідомляється, що дівчина з дитинства мріяла побудувати кар'єру професійної манекенниці, проте її фігура не відповідала стандартам моделінгу.

З цієї причини у студентки розвинулися комплекси і з'явилися серйозні проблеми з психікою, що призвело до харчового розладу і голодувань. У 15 років у неї діагностували анорексію.

дівчина Аліна, фото Mash
дівчина Аліна, фото Mash

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Останній рік життя росіянка вчилася в медичному університеті в Москві. За інформацією джерела, кілька днів тому Аліна перестала виходити на зв'язок з батьками, що живуть у Тамбові, і вони попросили знайомого перевірити її стан. По приїзді в квартиру він виявив її мертвою.

скріншот поста

Раніше ми писали про те, що російська модель напилася і проломила череп 81-річній бабусі: "Сама впала". Днями стало відомо про моторошне вбивство в російському Санкт-Петербурзі. Молода модель під час сварки проломила череп рідній бабусі.

Нагадаємо, у Росії затримали 17-річного хлопця, який підозрюється у вбивстві своєї сім'ї-матері, батька і 12-річної сестри.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві теща зарізала зятя на очах у доньки і осиротила двох онучат.

Також портал Знай.uа писав, що у Москві батько забив до смерті малолітнього сина, якого забрав у матері на вихідні.