Популярна співачка і акторка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, часто радує багатотисячну аудиторію в Instagram еротичними фотосесіями.

Нещодавно 35-річна артистка поділилася в соцмережі свіжою публікацією, в якій назвала Настю Каменських символом весни. Як відомо, Астаф'єва взяла участь у зйомках нового кліпу NK на пісню "Дівчатка рулять". Також у ньому знімалися телеведуча Леся Нікітюк і дружина позитиву Аня Андрійчук-Завгородня.

"Настюша) Ти – символ цієї нашої весни. Нехай вона буде такою ж яскравою і бешкетницею як ти в цьому відео, і такою ж довгою як ноги Лесі Нікітюк, ніжною як Таня Парфільєва і апетитною як попа Ані Андрійчук-Завгородньої", - написала Астаф'єва.

Даша Астаф'єва, фото з Instagram

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Настя Каменських гаряче розважилася з Лесею Нікітюк і Дашею Астаф'євою в кліпі "Дівчатка рулять".

Нагадаємо, Настя Каменських з'явилася з "вишибалами" і звернулася до українців: "Послання для кожної".

Як повідомляв портал Знай.uа, голі Даша Астаф'єва і Соня Плакидюк з "ТМПУ" прикрасили галявину в Греції: "Боже".

Також портал Знай.uа писав, що незаміжня Даша Астаф'єва відчуває жорсткий тиск від близьких: "Крик душі". Акторка розповіла, хто їй набридає питаннями про заміжжя.