Українська акторка, головна героїня реаліті-шоу "Холостячка" Ксенія Мішина, яку також всі знають по серіалу "Кріпосна", розмістила в соцмережі Instagram зворушливий ролик з коханий Олександром Еллертом і розповіла про традиції в їхній родині.

"З самого дитинства я знала, що в моїй родині будуть свої традиції. Нехай в моїх мріях це були найпростіші ритуали, але зате вони подобаються всім і скріплюють всю сім'ю навколо простих дій.

Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, instagram.com/misha.k.ua
Ксенія Мішина і Олександр Еллерт, instagram.com/misha.k.ua

З таких звичайно: відпустка всім разом якомога частіше, право дітям вирішувати як проводити день у загальний вихідний (обожнюю їх ідеї втілювати в життя) Ну і спільні вечері 😚 Всі разом, вчотирьох або удвох, буває і так і так ❤️ Для мене це час, коли ми можемо проявити один одному якісно свої почуття, побути в нових ролях, піклуватися один про одного в моменті.

Створювати атмосферу, створювати приводи, створювати свої маленькі традиції. Не з треба, а з хочу. Не тому, що так прийнято саме в цей день, а тому, що це важливо для мене і для нього. У такі моменти легкості і простоти створюється особлива радість", - написала Мішина.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ксенія Мішина та Олександр Еллерт, фото з Instagram

Нагадаємо, Ксенія Мішина розкритикувала учасниць "Холостяка" і отримала потужну підтримку: "Цей сезон дно".

Як повідомляв портал Знай.uа, Ксенія Мішина згадала найніжніші моменти з Еллертом: "Назавжди".

Також портал Знай.uа писав, як тендітна Ксенія Мішина стала повелителем "вовчиць" Олегом Винником: "Магія".