Популярний телеведучий проектів каналу СТБ "Холостячка" і "Холостяк" Григорій Решетник розмістив на своїй сторінці в соцмережі Instagram нову фотографію, на якій він зображений у компанії Паулу Фонсекі та його молодої дружини Катерини.

Відомо, що фото було зроблено під час весілля колишнього тренера "Шахтаря". Тоді Решеник був ведучим торжества. У підписі до знімку 37-річний телеведучий зазначив, що згадав весілля Фонсекі, коли дивився матч "Шахтар" – "Рома", який зараз курирує португалець.

"Дивлюся сьогоднішній матч "Шахтар" - "Рома" і згадую неймовірне весілля тренера обох цих клубів Паулу Фонсекі та його прекрасної дружини Катерини, яке я мав честь провести. Свято було дуже красивим, чуттєвим та веселим - танцювали й співали до ранку!Бажаю шаленого кохання Паулу та Катерині, а також продовження футбольної династії 😍❤️", - написав Григорій.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Раніше ми писали про те, що Григорій Решетник зробив макіяж і оголив ніжки: "Отримав масу задоволення".

Нагадаємо, дружина ведучого "Холостячки" Григорія Решетника показала фігуру після третіх пологів: "Ідеал".

Як повідомляв портал Знай.uа, Григорій Решетник вразив схожістю "холостяків" Михайла Заливака і Макса Михайлюка: "Вони що брати?"

Також портал Знай.uа писав, що Гриша Решетник показав фавориток "холостяка" Михайла Заливака: несподіваний вибір.