Нещодавно стало відомо, що в районі проведення Операції об'єднаних сил на Донбасі співробітники Державної фіскальної служби вилучили фальсифіковані алкогольні напої на суму в 700 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-центр ООС у соцмережі Facebook.

Співробітниками ГУ ДФС у Донецькій області спільно з ГУ УСБУ в Донецькій та Луганській областях проведено десять обшуків у торговельних об'єктах торговельної мережі, які здійснюють продаж алкогольних напоїв на території Донецької області.

ГФС, фото прес-центр ООС
ГФС, фото прес-центр ООС

"В ході проведення обшукових заходів викрито діяльність з незаконного виготовлення фальсифікованих алкогольних напоїв групою осіб", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

За результатами обшуків всього виявлено та вилучено з незаконного обігу 3073 літрів незаконно виготовлених лікеро-горілчаних виробів на загальну суму близько 700 тисяч гривень, а також чорнові записи та накладні на поставку лікеро-горілчаних виробів.

Зараз проводяться слідчі дії з метою встановлення всіх причетних до злочину осіб. Вилучені матеріали стали речовими доказами в кримінальному провадженні та передані на зберігання у спецзаклад.

Нагадаємо, українські школярі передали на Донбас гостинці для дітей: "З надією в серці".

Як повідомляв портал Знай.uа, на полігонах ОРДЛО тривожне загострення: стягнули танки, гармати і міномети.

Також портал Знай.uа писав, як найманці на Донбасі накрили українських героїв з гранатометів і кулеметів.