У Сполучених Штатах помер 87-річний американський актор Генрі Дерроу, володар денної премії Еммі. Про це повідомляє "The Hollywood reporter".

Генрі Дерроу – популярний телевізійний актор, який знявся у всіх найпопулярніших телесеріалах 1950-х – 2000-х років. Раптова популярність прийшла до актора після ролі Маноліто Монтойї у вестерні "Високий чагарник" (1967-1971).

Генрі Дерроу, Фото Getty images
Генрі Дерроу, Фото Getty images

Світ знає Генрі Дерроу за ролями в популярних мильних операх – Рамона в "Династії" (1983), Рафаеля Кастільо в "Санта-Барбарі" (1989-1992), Гарсія в "Даллас" (1983) і доктора Карлоса Нуньєза в "Зухвалі і красиві" (1998-2001), а також у науково-фантастичних телесеріалах "Зоряний шлях: Наступне покоління" (1988) і "Зоряний шлях: Вояджер" (1995-1996).

Варто зазначити, що за роль в телесеріалі "Санта-Барбара" Генрі Дерроу удостоївся денної премії Еммі за найкращу чоловічу роль другого плану. За свою акторську кар'єру він виконав 148 ролей.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше ми писали про те, що перестало битися серце колишнього гравця "Шеффілд Юнайтед" Стіва Ягелки. Футболіст помер у віці 43 років.

Нагадаємо, померла легендарна піаністка Людмила Лядова: чим відзначилася за 95 років життя.

Як повідомляв портал Знай.иа, помер зірка "Вулиці розбитих ліхтарів" Олександр Жданов.

Також портал Знай.иа писав, що зірка американського футболу Вінсент Джексон знайдений мертвим в одному з готелів Флориди. Поліція приступила до розслідування смерті 38-річного спортсмена.