Незвичайну картину помітили автомобілісти Києва на одній з нічних доріг. Відео з жінкою, яка гуляє по проїжджій частині опублікували в Facebook-група Київ Оперативний.

На відео Жінка йде прямо по смузі руху автомобілів і не звертає увагу на те, що навколо їздять машини. Вона неспішно йде і за нею навіть вишикувалася колона автомобілістів, які не могли проїхати, щоб не нашкодити їй.

Поступово авто обганяють її, а з водієм однієї з машин у неї зав'язалася розмова. Невідомо, чим закінчилася дана історія, адже на відео тільки 40 секунд.

"Друзі, чия "шалена імпєратріца"вешталася по Борщагівській прямо по дорозі?",- сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Українці в коментарях висловили різні думки. Одні дивувалися, чому ніхто не вийшов допомогти жінці і не здогадався відвести її з дороги. Інші ж відзначили, що жінка була не в собі і могла спровокувати серйозну аварію.

" а ніхто не вийшов допомогти. Всі проїжджають і гавкаються. Чому стільки злості та бездушності. Людяність у людей відсутня", " Кобиляка з Кобиляк!", "Буде вештатися, стані не чиясь пам'ять...", "Найприкріше, що через таку обдовбаною чия то доля може піти коту під хвіст"," в багажнику до найближчого патруля)", " ні хто не здогадався з дороги її відвести. Всім плювати.", "Нічия, беріть собі", - пишуть коментатори.

Раніше ми повідомляли, під Києвом убита дорога перетворилася на могилу для комунальників

Як повідомляв "Знай.uа", заклопотані козли заполонили все місто через протизаплідні засоби.

Також "Знай.uа" писав, що київські копи перетворилися на баб-повитух на завантаженій дорозі.