Комплекси-те, що може неабияк зіпсувати життя будь-якій людині. Саме вони часто заважають людям одягатися, як вони хочуть, займатися улюбленим хобі і будувати відносини з оточуючими. Хочете, щоб життя заграла яскравими фарбами — визначте свої слабкі місця і перестаньте на них зациклюватися.

Щоб впоратися з комплексами було простіше, рекомендуємо прислухатися до Сони Плакидюк-fashion & celebrity-фотографа та експерта реаліті "Супер Топ-модель по-українськи", яке показував Новий канал. Хто-хто, а вона не з чуток знає, як це-дозволяти собі бути такою, як хочеться, незважаючи на реакцію оточуючих.

"Ваші комплекси потрібні тільки маркетологам і токсичним товаришам. Першим - для успішних продажів. Другим - для ласих маніпуляцій в контексті своєї вигоди — - пояснила Соня. - Іноді ви теж використовуєте свої комплекси, як причину всіх негараздів. Адже легше думати, що життя летить до чортів через кривих ніг/прищів/маленьких грудей/в'ялої попки, а не, наприклад, скотського характеру і відсутності самоконтролю".

Соня Плакидюк, instagram.com/moi_sofism/
Соня Плакидюк, instagram.com/moi_sofism/

І наостанок-невеликий, але важливий і дієвий рада від Соні Плакидюк.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Якщо вам намагаються нав'язати якісь комплекси, не піддавайтеся! Пам'ятайте, що це всього лише маніпуляція", — порадила експерт модельного реаліті Нового каналу.

Раніше ми повідомляли, білява Соня Плакидюк з "ТМПУ" спантеличила новим виглядом.

Як повідомляв "Знай.uа", Соня Плакидюк роздяглася заради Playboy, українці сплутали з Мерилін Монро.

Також "Знай.uа" писав, що Соня Плакидюк з "ТМПУ" засвітила величезне кільце на пальці і зізналася.