Стало відомо, що телеканал HBO запускає в розробку відразу три нових приквела "Гри престолів".

Приквел-кінофільм, серіал або книга, час дії яких відбувається до подій раніше створеного твору. Перший з них - "Морська змія", шоураннером якого виступить Бруно Хеллер. Він раніше працював над серіалами "Готем" і "Рим". Сюжет цього серіалу буде присвячений великим морським завоюванням, здійснених моряком Корліосом Веларірном.

"Гра престолів", скріншот: Youtube
"Гра престолів", скріншот: Youtube

Далі йде "Блошине дно" з сюжетом, що розвивається в трущобах Королівської Гавані. І "10 000 кораблів", спін-оффом, про пригоди королеви Німерії та її солдатів після поразки у Другій пряній війні . Відомо, що події останнього з названих приквелів відбуватимуться приблизно за тисячу років до подій "Гри престолів", в якій Ар'я Старк назвала свого лютоволка на честь Німерії.

Всі три проекти є приквелами історії, описаної письменником Джорджем Мартіном в книжковій сазі під назвою "Пісня льоду і полум'я". При цьому дата прем'єр серіалів ще не названа.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

"Гра престолів", скріншот: Youtube
"Гра престолів", скріншот: Youtube

Нагадаємо, Джон Сноу з "Гри престолів" став татом: бастарда і Здичавілу помітили зі спадкоємцем. Зірки, які рідко афішують особисте життя, підтвердили народження дитини пару місяців тому. Закохані зізнавалися, що дуже схвильовані

Як повідомляв "Знай.ua", вчений світ "поховав" ідею Маска про людину на Марсі: "Краще на вершині Евересту..."

Знай.ua писав, Ілон Маск сам себе "коронував" і призначив свого майстра над монетою, як у "Грі престолів"