На офіційній сторінці найталановитішого художника на прізвисько Pigcasso в соціальній мережі Facebook з'явилася інформація про те, що був успішно проданий портрет принца Гаррі за 2350 фунтів стерлінгів іспанському покупцеві.

При цьому малювальником виявилася чотирирічна Свиня Porigy, яка витратила всього пару хвилин на цей портрет і до цього була врятована з бійні. При перекладі в гривні можна побачити суму в понад 90 тисяч гривень.

Свиня, яка малює, фото: Facebook
Свиня, яка малює, фото: Facebook

Відомо, що власник разом з твариною проживає на фермі Sactury SA в франчайзхоекской долині Південної Америки. Форма забезпечується коштами, заробленими свинею та її картинами-це понад 50 тисяч фунтів стерлінгів.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Власник повідомляє, що Пігкассон не відрізняється від інших свиней, будучи розумною і цікавою. Єдина відмінність від інших тварин цього виду-талант, завдяки якому вона малює.

Нагадаємо, гучні скарги Меган Маркл дійшли до Єлизавети: у Букінгемському палаці підняли шум. Повідомляється, що після виходу в світ скандального інтерв'ю Меган Маркл і принца Гаррі для Опри Вінфрі, в Букінгемському палаці вирішили провести напад актриси, звинувативши її в знущанні над прислугою.

Як повідомляв "Знай.ua", чоловіка Єлизавети II 99-річного принца Філіпа виписали з лікарні: налякав всю Британію

Знай.ua писав, сестричка Меган Маркл розкрила головну таємницю принца Гаррі: "Це закінчиться розлученням"