Багато цікавого "вилазить" з нових випусків популярного українського шоу "Холостяк-11", де харківський бізнесмен Міша Заливако шукає свою любов.

Зараз, 19 березня 2021 року, на телеканалі "СТБ" почався третій епізод "Холостяка" і проект покинула друга дівчина в цьому випуску. Першою була колишня порноактриса Адель Асанті, яка вирішила піти самостійно, адже їй набридла лицемірна обстановка серед інших учасниць. А зараз "Холостяк" покинула Христина.

Михайло Заливако, Холостяк, скріншот з відео
Михайло Заливако, Холостяк, скріншот з відео

[quote author=""]"Христина (@p.u.s.t.o.v.a.r) так перехвилювалася перед розмовою з Холостяком, що він її абсолютно не зрозумів. Ймовірно тому дівчина просто

Учасниця "Холостяк", скріншот: Instagram
Учасниця "Холостяк", скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Вдарилася об гойдалку😂 вона як під чимось. Правильно що пішла", "В Мексиці була😹 😹", "Вона досить таки унікальна дівчина) всього їй найкращого😉", "А картини втратила то😹", "Казкарка!", - написали користувачі в коментарях.

Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")
Коментарі, скріншот: Instagram ("Холостяк")

Нагадаємо, "Холостяк-11" у 3 випуску покинула сама розкута учасниця: "Мені дуже важко жити"

Як повідомляв "Знай.ua", Регіна Тодоренко зухвало висловилася про шоу "Холостяк": "Оглядають, як коней"

Знай.ua писав, зірка "Холостяка" Решетник зробив макіяж і оголив ніжки: "Отримав масу задоволення"