Нещодавно на телеканалі СТБ відбулася прем'єра 11 сезону найромантичнішого реаліті-шоу "Холостяк", героєм якого став харківський бізнесмен Михайло Заливако.

У п'ятницю, 19 березня, на телеканалі "СТБ" показали третій випуск "Холостяка". Відомо, що проект вже покинули дві дівчини – порноакторка Алель Асанті (Настя) і юна модель Христина.

Потім Михайло відправив додому 25-річну художницю Олю, яка не змогла відкритися. "Холостяк" впевнений, що їй не вистачить часу на проекті, щоб проявити себе справжню. Про це повідомили на офіційній сторінці проекту в соцмережі Instagram.

"Оля залишає проект "Холостяк". Згодні з таким рішенням Міші?" - йдеться в публікації.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

"Потрібно було відразу", "Стільки награності було, набридло до 3му випуску", "Маму треба слухати, Оля😂", "Чоловіків така заумність грузить. Треба бути простіше і легше 😉", "Яка складна панночка", "Нудятина заслужено пішла в захід сонця", "Де ви такі експонати знаходите?" - написали коментатори.

скріншот

скріншот

скріншот

скріншот

Нагадаємо, учасниці "Холостяка" влаштували жорсткі розбірки через Михайла: "Це я їй підказала".

Як повідомляв портал Знай.uа, учасниця "Холостяк 11" вдарилася об гойдалку і покинула проект: "Перехвилювалася".

Також портал Знай.uа писав, що "Холостяк 11" в 3 випуску покинула найбільш розкута учасниця: "Мені дуже важко жити".