Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

На дівчину підписано понад 280 тисяч осіб, з якими зараз вона продовжує ділитися дуже гарячими знімками. Цього разу Брик повністю оголилася і зігнулася, сидячи на підлозі. Тетяна зазначила, що довго не наважувалася показувати ці фотографії. Адже спочатку оголилася, щоб повністю прийняти своє тіло.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

"Так, У мене були проблеми з цим до цієї зйомки. Але знаєте що я зрозуміла: кожна дівчина індивідуальна і цим найпрекрасніша в світі! Наші тіла неповторні і саме це робить нас особливими. Пам'ятайте це завжди! ЛЮБИ СЕБЕ! Ось воно моє п'ятничний настрій) люблю цулу", - написала Таня Брик у підписі до публікації.

Таня Брик, скріншот: Instagram
Таня Брик, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Тю, якщо з таким тілом соромитися, то нам, середньостатистичним взагалі відстрілитися. Це дуууже преочень красиві фото, до чого ж не вульгарні, а витончені❤️", "Красуня!😍 таке естетичне фото🥰 просто захват!!!❤ ️", "Богиня Тетяна😍", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик показала голі груди, щоб перетнути кордон: "Потрібна віза?"

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик розкрила секрет схуднення, солодке можна залишити

Знай.ua писав, рецепт корисного салату від переможниці "СТМПУ" Тані Брик: можна навіть на вечерю