Молода модель і переможниця "Супер Топ-моделі по-українськи" Таня Брик частенько радує своїх шанувальників в соціальній мережі Instagram всілякими корисними відео і текстами, а також оголеними фотографіями і просто своєю красивою зовнішністю.

На дівчину підписано понад 280 тисяч осіб, з якими зараз вона поділилася кумедною фотографією з щирою посмішкою і відеозаписом ходи в одній лише білизні, демонструючи свою фігуру і роблячи акцент на попі.

Таня Брик, фото: Instagram
Таня Брик, фото: Instagram

"Ще питання з приводу моєї попи і параметрів? Сподіваюся відпали і більше ніхто не скаже що я "товста" для моделі. Я дуже багато років працюю над собою і горда своїми результатами. Знову ж повторю: ніколи не здавайтеся і нікого не слухайте @theagentua моє модельне агенство. Скоро нові полароїди💪", - написала вона в підписі до публікації.

Таня Брик, скріншот: Instagram
Таня Брик, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

"Неймовірна розумниця ви ❤️ дякую за натхнення🙏", "Потім ще скажуть, що занадто худа, або занадто красива🙌", "Куди збираєшся на контракт?👏", "Про таке тіло можна тільки мріяти🔥", - написали користувачі в коментарях.

Нагадаємо, переможниця "СТМПУ" Таня Брик показала голі груди, щоб перетнути кордон: "Потрібна віза?"

Як повідомляв "Знай.ua", переможниця "СТМПУ" Таня Брик розкрила секрет схуднення, солодке можна залишити

Знай.ua писав, рецепт корисного салату від переможниці "СТМПУ" Тані Брик: можна навіть на вечерю