21-річна Памелла Феррейра Андраде Мартінс була знайдена мертвою в своєму будинку в бразильському муніципалітеті Масаї в другій половині дня, 17 березня. Жінка була на 8 місяці вагітності і померла після того, як її дитина була вирізана з її утроба.

Один з її членів сім'ї заявив, що жертва була знайдена всередині замкненої ванної кімнати. Про це повідомляє видання Yahoo.

21-річна вагітна дівчина, скріншот: Youtube
21-річна вагітна дівчина, скріншот: Youtube

Її ненароджена дитина була відсутня. 22-річна підозрювана була заарештована після реєстрації в прилеглому відділенні невідкладної допомоги, так як вона несла мертву дитину. Вона заявила, що народила хлопчика і впала разом з ним зі сходів. Однак тести довели, що вона не була вагітна.

В її сумочці був знайдений складаний ніж. Представники правоохоронних органів повідомляють, що підозрювана прикидалася вагітною і була помічена в компанії жертви за день до злочину.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також проводиться розтин для визначення причини смерті дитини.

21-річна вагітна дівчина, скріншот: Youtube
21-річна вагітна дівчина, скріншот: Youtube

Нагадаємо, вихователька віддала свою нирку 5-річній дівчинці і врятувала їй життя. Дивовижний випадок стався в місті Пасіфіка, штат Міссурі, США. У 2019 році Робін Мах зайнялася навчанням дівчинки Кейлі вдома, так як через постійні процедури дитина просто не могла нормально пересуватися.

Як повідомляв "Знай.ua", вагітну дружину Віктора Павлика скосила страшна хвороба, довелося їхати до Німеччини: "В Україні не допоможуть"

Знай.ua писав, шестирічний хлопчик проковтнув жменю магнітів, лікарі в замішанні: "Поразка як від дробовика"